Редактор: e-mail: кадър bTVДокато ваксината дойде при у нас, ще имаме постмаркетингов

...
Редактор: e-mail: кадър bTVДокато ваксината дойде при у нас, ще имаме постмаркетингов
Коментари Харесай

Професор по фармакология: Народът има правото да е недоверчив към ваксината. Но докато дойде у нас, ще видим ефекта в чужбина

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Докато имунизацията пристигна при у нас, ще имаме постмаркетингов резултат от имунизирането на огромните народи. Това съобщи проф. Георги Момеков - ръководител на Българското научно сдружение по фармация в студиото на Нова телевизия.

Според него народът има своя разсъдък и има право да е е недоворчив. „ Ваксинационната акция по света стартира много стремително. Мисля, че част от терзанията на всички хора, които са играчи в тази игра, ще бъдат много по-различни тогава, когато имунизацията пристигна. В момента малко приказваме за нероден Петко ”, разяснява Момеков. По думите му изследване, което се прави върху 44 000 души не е нещо, което се случва постоянно.

„ Би било хубаво на този стадий ограниченията да не се разхлабват. Виждате, че на всички места в Европа те по-скоро се стягат. Всяко решение има и плюсове, и минуси. Адекватните разбори ще се вършат по-късно. Лошото не е какви ограничения взима държавното управление, а че част от обществото не желае да одобри, че този проблем е сериозен ”, сподели още той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР